Гриша Ганчев: Ти къщичка за птиченца правил ли си…
Гриша Ганчев: Ти къщичка за птиченца правил ли си… / netinfo
Босът на Литекс Гриша Ганчев стартира с въпроси изказването си на Летище София преди отпътуването на тима за Албания.

Шефът на ловешкия тим попита колега от БиТиВи:

”Ти къщичка за птиченца правил ли си? А къщичка за кученца? Знаете ли как се строи стадион? Това нещо, което направиха феновете на ЦСКА не трябва да го толерирате.”

„Хиляда декларации пуснахте против мен. От какъв зор, че съм направил забележка на някакви длъжностни лица, да не ходят да чупят стадиона?! Когато направите къщичка за пиленца, тогава ще дойдете да говорите с мен”, каза началникът на „оранжевите”.

Ганчев продължи да реди крилати фрази:”Счупиха чисто нова уредба „Филипс”! Нормално ли е да трошат вандалски? Гледайте реално на нещата, повечето от вас са запалянковци! Идете при Александър Томов, човекът има дар слово, говорете с него. Компетентен е във футбола, 100 милиона е похарчил за футбол!”, допълни собственикът на Литекс.

„От мача очаквам мач, може да има победа, може и загуба”, коментира накратко Гриша Ганчев.

Босът на тима от Ловеч отрече да се е случило нещо на почивката на мача с ЦСКА.

„Кой ги твърди тези неща? Оня глухонемия, какво е станало на полувремето? Всичките бяха там! Нищо не е станало, попитахме делегата, докога ще чупят и трошат?! Половин час преди мача почнаха да трошат, защо не чупят в апартаментите си, докато гледат мач по телевизията? Що не си начупят техните апартаменти, това не струва ли пари?!”, продължи да реди афектираният шеф на Литекс.

Гриша Ганчев призна, че разликата между неговия отбор и тимовете от София е огромна.

„Причината това да е така е, че на нас никой не ни подарява парите. Лесно е да закрием клуба, какъв е проблемът! В Ловеч, дали ще има футбол, или няма не е толкова важно! Ама срещу кой ще играете после?”, попита строго Ганчев.