Грешникът за Милан се извини публично
Грешникът за Милан се извини публично / netinfo
Играчът на Милан Даниеле Бонера, който вчера получи директен червен картон в дербито с Ювентус за изключително груб фаул срещу Момо Сисоко, публично се извини на колегата си от „старата госпожа”, както и на своите съотборници за проваления мач.

При 2:2 Бонера направи подобно влизане на това на Мартин Тейлър в краката на Едуардо, с което в 66-та минута си изкара директен червен картон. След това, домакините от Торино успяха да вкарат за 3:2 и да спечелят трите точки.

„Отидох при съблекалнята на Ювентус, за да се извиня на Сисико, тъй като осъзнах, каква грубиянщина бях извършил”, призна бранителят.

„Исках да стигна до топката и вече се бях хвърлил за нея. Трябваше да се спра, но така се бях засилил, като се замисли, направих нещо наистина ужасно”, добави той.

„Извинявам се също така и на съотборниците си, но все пак не трябваше да инкасираме такъв гол. Не бе толкова голямо напрежението за тях, след като останаха с човек по-малко. Очевидно, ще ни бъде доста трудно да се класираме на четвъртото място, надавам се, че оставащите мачове и резултати ще тръгнат в наша полза. Трябва да имаме вяра, но времето ни изтича”, каза още Бонера.