Грант притеснен за бъдещето си в Челси
Грант притеснен за бъдещето си в Челси / netinfo
Мениджърът на Челси Аврам Грант изглежда притеснен за своето бъдеще в Челси, след като отказа да присъства на треньорски семинар под егидата на УЕФА в Израел.

Специалистът е решил да не пътува за родината, както бе потвърдил предварително, а да остане в Лондон и да се концентрира върху работата в клубния си тим.

Отказът е странен, като се има предвид, че семинарът е част от курса на бившия треньор на Израел за получаване на Про Лиценз от УЕФА, който е крайно необходим на Грант, тъй като без него в бъдеще няма да има право да ръководи мачове от Висшата лига и Шампионската лига, за което в момента има временно разрешение.

„Аврам Грант ми позвъни в понеделник и каза: „Не мога да дойда, защото имам твърде много работа в Челси”, каза шефът на Израелската треньорска асоциация.

Напрежението върху Грант нарасна след загубения от Тотнъм финал за Купата на лигата, след който бе направено разкритие, че на последната тренировка за мача е имало сериозен скандал, при който помощникът на израелеца Хенк Тен Кате и капитанът на Челси Джон Тери почти не са се сбили, като всичко това се е случило пред погледа на собственика Роман Абрамович.