Гошо Христов не тренира с Левски
Гошо Христов не тренира с Левски / netinfo
Нападателят Георги Христов не взе участие в следобедната тренировка на Левски. Отсъствието на футболиста направи впечатление, а треньорът на тима Велислав Вуцов коментира ситуацията около спорния състезател.

„Знам, че нещата с него са горе-долу изяснени. Той има разтрогнат договор от всички комисии в България. Иска да играе при нас, доколкото знам се е разбрал с нашия собственик. Аз не съм по тази част, не знам дали има подписани договори. Неприятно ми е, че един ваш колега, който всъщност не ви е колега - Георги Градев, всеки ден пише по тази тема. Чудя се, как не го заболя главата. Тези работи не са нормални и реални. Това тежи на самия играч. Говорим за футболист с голяма перспектива и бъдеще за националния отбор. Ако ние сме прави ще играе при нас, ако не сме ще си играе в Ботев. Той трябва да се подготви за първенството”, отсече Вили Вуцов.

Стрелец номер едно в А група за миналия сезон все още не е подписал официален договор с Левски. Гошо Христов проведе цялата си подготовка със „сините”, като в някои от контролите се прояви на високо равнище.