Гошо Христов: Левски е от отборите, в които ми се играе
Гошо Христов: Левски е от отборите, в които ми се играе / netinfo
Георги Христов, който бе избран „Футболист на футболистите”, призна, че Левски е един от отборите, в които би играл през следващата година.

Голмайсторът на А група и Ботев Пловдив бе изключително изненадан от получената награда на церемония в столичния хотел „Шератон”. Таранът на „канарчетата” не повярва на това, което чува, когато го повикаха на сцената. Любопитно е, че компания на Христов по време на събитието правеше крилото на Левски Николай Димитров.

„Играе ми се в отбор, който иска всяка година да печели нещо. Не отричам, че Левски е един от отборите, в които бих играл. Не е сигурно, че отивам в Левски. В момента съм футболист на Ботев. Остава ми още един мач до края на този сезон. Догодина може да изиграя още 30 мача за този клуб, стига амбициите му да са по-големи”, отбеляза Гошо Христов.

„ЦСКА не е опция за мен”, отхвърли един от отборите с амбиции в българското първенство талантливият футболист.

„Това, че Велислав Вуцов ме харесва, може само да ме радва. Той е един емоционален човек, също като мен. Ако отида в Левски се надявам бързо да си паснем”, продължи още Христов.

„Господин Христолов е президент на Ботев, а аз съм футболист на този клуб. От него зависят много неща. Признавам, че имам опция за откупуване в договора, но няма да кажа каква е сумата”, допълни по темата Гошо Христов.

Център нападателят не скри, че е изненадан от факта, че е изпреварил в класацията на футболистите фигури като Велизар Димитров и Марчо Дафчев. Още на награждаването голмайсторът на Ботев заяви, че се учи от аса на ЦСКА. Звездата на „армейците” видимо се трогна и стисна ръката на своя колега.