Горан Петров: Много рано е да ни определят като аутсайдери
Горан Петров: Много рано е да ни определят като аутсайдери / netinfo
Вицепрезидентът на Беласица Горан Петров обяви, че селекцията в тима не е приключила и до 31 август, когато затварят трансферният прозорец към отбора могат да се присъединят нови футболисти.

Както е известно наставникът Наджи Шенсой се нуждае от играчи на постовете ляв бек и ляв халф, така че в близките дни все пак може да бъде осъществен трансфер на футболист по посока стадион “Цар Самуил”.

Наставникът на Бела заяви, че никой не трябва да се притеснява, въпреки трудното начало. “Знаем, че не стартирахме по най-добрия начин, но още е рано. Нещата ще се оправят, имайте малко търпение”, заяви Шенсой.

Горан Петров пък каза, че мачът от шестия кръг Беласица Вихрен по всяка вероятност ще се играе на Националния стадион “Васил Левски”. Както е известно Бела домакинства в Сандански, заради факта, че стадионът в Петрич няма лиценз.

“При това положение няма да е много редно да бъдем домакини на Вихрен на техния стадион. Най-вероятно ще заявим за този мач стадион “Васил Левски”, каза Петров. Иначе Беласица пътува в събота за столицата, където в неделя се срещат с друг от закъсалите отбори у нас – Славия.