Гонзо: За мен е чест и удоволствие за играя в Левски
Гонзо: За мен е чест и удоволствие за играя в Левски / netinfo
Георги Иванов обра овациите на феновете, които бяха дошлш на събирането на Левски за новия сезон. Единствено неговото име се скандираше от запалянковците при излизането на отбора.

Техническият директор Даниел Боримиров връчи официално екипа с номер 9 на любимеца на сините фенове. Шефът пожела на играча здраве, успехи и най- вече да е голмайстор на А група през следващото първенство.

„Връщам се в Левски с най- добри чувства” - сподели Георги – „За мен винаги е било чест и удоволствие да играя в Левски. Както моите амбиции, така и на Левски, са ясни - да станем шампиони, да вземем Купата на България и да влезем в групите на Шампионската лига.

„Мисля че както аз, така и целия отбор е амбициран това нещо да го направи. Имаме и качествата, както ние футболистите, така и ръководството, да направим нещо голямо тази година.”

Иванов обясни и ситуацията около поста, на който ще играе. В Риека е играл и като халф, защото ситуацията е била такава. При сините ще бъде нападател. Той обяви, че неговата позиция не е да играе като халф.

Идолът на сините фенове благодари на старши треньора Вили Вуцов, на техническия директор Даниел Боримиров и на собственика Тодор Батков, че направиха всичко възможно той да се върне в Левски.

„Ще се опитам с играта си да не разочаровам ръководството и феновете и да изпълним целите, които сме си поставили” - обеща Иванов – „Нямаше и капка съмнение в мен дали да се съглася да се върна в Левски. В момента, в който разговарях със старши треньора и техническия директор бях сигурен, че се връщам.”