Гонзо и Рабех контузени при турнир за 280 евро
Гонзо и Рабех контузени при турнир за 280 евро / снимки: Валентин Грънчаров, Линдабрун
Преди обяд „сините” проведоха занимание, което за малко да се превърне в „играчка- плачка”. В резултат двама контузени, като още не се знае колко сериозно. Георги Иванов и Юсеф Рабех напуснаха предварително тренировката след получени контузии.

След загрявката старши треньорът Вили Вуцов обяви вътрешен турнир за четири отбора като наградният фонд бе от всеки участник по 10 евро или 280. Отборът победител, на снимката, спечели 210 евро. Георги Иванов, Георги Петков, Живко Миланов и Лусио Вагнер избраха по още 6 съотборника за отборите си.

В белия тим играха победителите Миланов, Тасевски, Гаджев, Балтанов, Кръстовчев, Цецо Димитров и Боримиров.

В жълтия отбор Георги Иванов се обгради с чужденците Рабех, Тиберканин, Бистрон, Зизов и българите Генев и Емил Велев.

В оранжевия играха Петков, Минев, Сърмов, Ники Димитров, Огнянов, Яшар и Руслан Михайлов.

В зеления бяха четиримата бразилци Вагнер, Карлос, Зе и Жо, както и Мартин Димов, Дилян Илиев и Тони Здравков.

Всеки отбор игра срещу всеки в двубои от по 12 минути на малки врати и къси терени.

Най-неочаквано за играч на турнира се обяви Еньо Кръстовчев, който постоянно бе овикван от съотборниците му, но това не му попречи да се изцепи, че е бил най- полезният за отбора на победителите.

Бразилците пък заподозряха заговор срещу тях, след като трябваше да спечелят срещу отслабения от Гонзо и Рабех отбор на жълтите, а накрая паднаха от тях.

След турнира лично главният съдия Вили Вуцов обяви, че който отбор не си плати, ще бъде принуден.

Участие в заниманието не взеха Георги Христов и Мирослав Иванов. Те въртяха обиколки около терена.

За пореден път треньорът коментира и ситуацията с невзетия засега дефанзивен халф: „Видяхте, че се принудих да използвам и Дарко там в мача с Уйпещ”, заяви Вуцов. Евентуално решение и е Лъчо Балтанов, но той играе и като десен бек. Не съм се отказал от добър халф. Ако дойде, ще го вземем. Само общо взето май приказваме, а нищо конкретно не сме направили. Това ми подсказва, че колкото повече време минава, толкова по-малка е вероятността да вземем играч. Той все пак трябва да се обиграе в оставащите мачове. Ако вземем някой, той трябва да играе минимум в 3-4 от контролите до края. И на най-добрия му трябва време. Има и вариант да не взимаме сега футболист и да видим как ще се развият нещата. Евентуално да го поставим като приоритетна задача и цял полусезон да дебнем такъв футболист. На 30 ноември трябва да знаем, че този е нашият човек, струва толкова пари и получава такава заплата.”

Вуцов проведе разговор и с контузения Георги Иванов, който има проблем с глезена на десния крак.

Чехът Давид Бистрон почерпи на обяд с бонбони за подписания с Левски договор и за направения вече дебют със синия екип.