Голубович: На 90% напускам Локомотив София
Голубович: На 90% напускам Локомотив София / netinfo
„Не мога да ви кажа дали ще остана в България. От Локомотив София отново ме потърсиха, но аз мисля че на 90 % няма да остана при железничарите, тъй като ми е време да сменя обстановката и ако мога да спечеля малко повече пари”, заяви за Гонг вратарят на Локомотив София Урош Голубович.

Договорът на сърбина със столичните „железничари изтече и той вече е свободен агент.

„Ще играя там, където ми дадат повече пари. Сега съм в Белград и обмислям къде да отида на море. Обмислям също така моето бъдеще. До днес мислех, че ще стане ясно къде ще играя през новия, но това не се случи. До два дни най-вероятно ще се разбере къде ще продължа кариерата си”, допълни Урош.

„Има вариант и да отида в Литекс, но на този етап няма нищо конкретно. И аз разбрах, че имат интерес към мен, както и от още един български отбор”, каза още сръбският страж.

„На този етап нищо не е ясно. Има и възможност да продължа кариерата си в чужбина, което по-вероятно. Искам точно аз да избера къде мога да играя. До понеделник мисля, че всичко ще е ясно. Ако стане по-рано, ще получите необходимата информация”, сподели Голубович.

Вратарят направи равносметка и за периода изкаран при „железничарите”: „Времето в Локомотив бе меко казано перфектно. Винаги ще помня периода в Надежда. Тук ме доведе Стефан Грозданов, на който съм много благодарен. Имах прекрасни моменти със съотборниците ми в Европа и в първенството. Единственото, за което съжалявам е изпусната титла миналия шампионат, в последния мач с Левски. Тук искам да кажа, че съм много благодарен на господин Николай Гигов – той ни приемаше като приятели и винаги имахме неговата подкрепа. Не е изключено един ден да се върна в Локо – ако те имат интерес и ако отново пътищата ни се съберат”.