Глоби в Локо Пд при слаба игра срещу Левски
Глоби в Локо Пд при слаба игра срещу Левски / Снимка: Sofia Photo Agency
Ако повторят слабата си игра от мача с ЦСКА и в предстоящия сблъсък срещу Левски, футболистите на Локо Пд ще бъдат глобени. Това заяви финансовият директор на „черно-белите” Иван Петлешков.

Той издаде и част от точките в новия вътрешен правилник в клуба.

„Картоните, получени за реплики и разправии със съдия или прoтивник, ще се плащат от играчите, а тези за нарушения в игрова ситуация - от клуба. Освен това, искаме след осмия кръг отборът да е в първата осмица на класирането. От това ще зависят премиите за следващите срещи”, разкри Петлешков.

Според него, Явор Въндев сам е изявил желание да бъде пуснат в отбора на Сливен: „Направихме всичко възможно Въндев да остане в отбора, защото оценяваме качествата му. Той обаче нямаше желание да играе в Локомотив. Условията, които ни постави, още преди няколко месеца, бяха изпълнени, стиснахме си ръцете, но Явор така и не подписа договор, чакаше по-спокоен момент. В сряда сутринта ми заяви, че ще ходи в Сливен. Локомотив е институция, нито един футболист не е по-важен от отбора. Мисля, че ние сме силни, когато е силен и колективът.”