Героят за Русия разкри подробности от съблекалнята
Героят за Русия разкри подробности от съблекалнята / netinfo
Героят за Русия Роман Павлюченко разкри подробности от съблекалнята на тима след победата над Англия с 2:1. Нападателят на Спартак Москва влезе като резерва в квалификацията за Евро 2008, но успя с двата си гола да донесе победата на своя отбор.

„Бурно веселие! Порази ме реакцията на Гуус. Той се държеше като дете – викаше, прегръщаше всички и ни потупваше по гърбовете и рамената. След това взе първата бутилка, която му попадна пред очите и започна да полива всички с нея, включително и себе си. За съжаление течността се оказа вода, не шампанско”, разкри Павлюченко.

„Само не трябва да мислите, че сме забравили, че сме се помислили за победители, сякаш вече сме се класирали. Всички много добре знаят, че най-важният мач все още предстои. Гостуването ни на Израел ще реши съдбата ни”, добави голмайсторът.

Павлюченко разказа още, че не е успял да заспи до четири сутринта след мача: „Опитвах се да затворя очи, но не се получаваше. Просто лежах и гледах тавана.”

Нападателят на Спартак Москва не скри и надеждите си отборът на Русия да се класира за финалите на Евро 2008: „Шансовете ни са много добри. Ако трябва до кръв ще стигнем, но ще победим Израел! А след това и Андора, разбира се. Увереността ми идва от факта, че сега всичко зависи от нас.”