Героят Иванков: На този етап не мисля да оставам в Кайзери
Героят Иванков: На този етап не мисля да оставам в Кайзери / netinfo
Вратарят на националния отбор Димитър Иванков, който вчеса сътвори истински фурор и спечели Купата на Турция сподели за Гонг, че едва ли ще остане в Кайзериспор.

Договорът на вратаря изтича и шансовете на Иванков да продължи контракта си са минимални.

„С тези неща се занимава моят мениджър. Сигурен съм, че ако ми предложения ще изберем най-доброто. Говоря и от финансова гледна точка, защото съм на 32 години и трябва да мисля за бъдещето. Ако ми предложат нещо фантастично за стандартите на Кайзери може и да остана, но на този етап това едва ли ще се случи”, разкри за Гонг юношата на Левски Димитър Иванков.

„Предложения има и дори се водят разговори в момента. Надявам се всичко по време на паузата да се изясни и да почна подготовка навреме с евентуалния си нов клуб. Чакам изгодни предложения не само от Турция, но и от Западна Европа”, добави героят за Кайзериспор от снощи.

„Радостта ни беше много голяма. Отборът на Кайзери печели за първи път купа в своята история. Класирахме се за УЕФА и тръпката беше много голяма. Феновете ни още не могат да асимилират това, което се случи. На трибуните присъстваха десет хиляди наши почитатели”, каза още Митко Иванков.

Вратарят на България не скри, че е имало огромна тръпка при изпълнението на две дузпи от негова страна.

Без да влиза в детайли Димитър Иванков обяви, че футболистите от Кайзериспор, меко казано, ще останат доволни от премиите за спечелената Купа на Турция срещу Генчлербирлиги.