Гереро черен пред Стевенс, бил на дискотека
Гереро черен пред Стевенс, бил на дискотека / netinfo
Футболистът на Хамбургер Паоло Гереро се завръща утре в пристанищния германски град, след като за кратко бе в родината си, за да представя националния отбор на Перу в квалификациите на Мондиал 2010. Първото място, на което нападателят ще трябва да се отзове със сигурност, е треньорската кабина на Хууб Стевенс.

Перуанецът ще трябва да даде обяснение на своя наставник за шумотевицата, която се вдигна около него в родната му страна. Нощта преди квалификационния мач с Бразилия (1:1) Гереро е засечен да купонясва до ранни зори в местна дискотека с красива млада дама, пише „Билд”.

Нападателят дори е заснет от перуанската телевизия „Магали Те Ве”, която се е специализирала в шпионирането на известни личности.

Гереро дори бе обвинен в „липса на въздух” от местните критици, които твърдят, че по време на срещата с „кариоките” футболистът на Хамбургер не е имал сили да тича.

„Не мога да повярвам в това, но щом има и доказателства, ще трябва да направим разследване”, заяви разочаровано селекционерът на Перу – Хосе Гилермо дел Солар.