Георги Сърмов отсече: Искам да играя срещу БАТЕ
Георги Сърмов отсече: Искам да играя срещу БАТЕ / netinfo
Възстановяващият се след операция Георги Сърмов заяви в интервю за Гонг, че държи да играе срещу отбора на БАТЕ Борисов.

„Не съм сигурен дали ще мога да играя в реванша. Ще стискам палци оттук и се надявам да спечелим. Аз лично искам да играя в този мач. В крайна сметка, ще преценят докторите. След всяка тренировка ще се вижда как се чувствам. Моето желание е да играя, но всичко зависи от здравословното ми състояние”, категоричен е Гошо Сърмов.

„Засега всичко върви нормално. Чувствам се добре. Работя с кондиционния треньор. Предимно работим сутрин. От днес трябва да пуснем и топка. След това ще си покаже как се чувствам”, отбеляза полузащитникът на Левски.

„Не знам кога ще съм готов за игра. В момента смятам, че всичко върви нормално”, каза още Георги Сърмов.

„Всичко вече премина. Лошите неща ги забравям бързо. Бях изплашен, но се радвам, че всичко мина успешно”, допълни Сърмов, който попада и в плановете на Пламен Марков за националния отбор.

„В Левски има доста футболисти, които играят на моя пост. Не смятам, че отсъствието ми се е оказало чак толкова важно за играта ни. Надявам се по-скоро да се върна и да вляза в игра”, коментира играчът.

„За никого не е приятно да сменя често треньорите. Още повече с Велислав Вуцов работихме два-три месеца. Това е решение на ръководството. Нашата работа е да играем на терена. С Емил Велев работим трета година заедно. След като е от дълго време в Левски, значи се е доказал като специалист. Мисля, че ще работим добре заедно. Ние познаваме него, а той познава нас”, сподели още Георги Сърмов.