Георги Пеев посвети гола на половинката си Боряна
Георги Пеев посвети гола на половинката си Боряна / Gong.bg
Полузащитникът на Амкар Перм Георги Пеев заяви след мача от 28-я кръг на руското първенство срещу Зенит (1:1), че не одобрява съдийството на главния рефер в този двубой. Освен това, българинът пожела да посвети гола, който вкара на носителя на Купата на УЕФА, на своята половинка в живота – Боряна.

„Впечатленията ми от този мач са противоречиви, защото според мен изпуснахме победата. Не може да се каже, че създадохме много положения, но затова играхме добре в защита срещу отбор, който обикновено има 10-15 голови момента, а в Перм те не създадоха нито едно”, сподели Пеев пред местните журналисти.

„След чудесната асистенция, успях да изпреваря защитник, а накрая вкарах с глава. Искам да посветя попадението на моята съпруга, защото отдавна не бях правил това”, добави още полузащитникът на Амкар.

„Амкар се нуждае от пет точки в останалите мачове, за да си осигурим място за Европа”, добави Пеев, който изрази увереност, че неговият отбор ще се бори да спечели максимален брой точки.

„Лично аз видях отсъствието на Божович в самия край на първото полувреме, но не видях момента с неговото изгонване. Мисля, че първо съдията трябваше да предупреди нашия треньор, а след това да го изгони. Но този съдия обича винаги да показва червени картони на Амкар, затова няма да го обвинявам. Винаги говоря това, което мисля в такива моменти, затова ще съм откровен – не обичам този рефер”, сподели Георги Пеев.