Георги Иванов: Отборът ни е млад и с голямо бъдеще
Георги Иванов: Отборът ни е млад и с голямо бъдеще / Валентин Грънчаров, Gong.bg

Георги Иванов вкара три гола на Вашаш и вече в четвърта поредна контрола на Левски бележи. За Гонг той сподели своите виждания за подготовката, състоянието и израстването на „сините”.Първо коментира победата над унгарците.

„Мисля че всички се старахме да играем добре, заяви Иванов. Тези мачове са важни за игровата ни подготовка и за самочувствието на отбора. Има още какво да се желае от Левски, но то ще дойде със срещите, които ни предстоят до началото на сезона.”

Вчера нападателят вкара хеттрик на Вашаш и се радваше искрено на всеки отбелязан гол. Правил го е много пъти, но продължава да изпитва удоволствие от вкараните голове. „За един нападател това е най- голямото удоволствие, искрен е Иванов. Всички, които сме събрани в Левски могат да бележат. Отборът е добре комплектован, млад е и има голямо бъдеще.”

Капитанът е съгласен с твърдението, че трябва време, за да стане от сбор от добри футболисти и добър колектив на терена. „Разбира се трябва ни време, защото отбор не се прави за един или два месеца, реалист е нападателят. Мисля, че нещата засега се получават. Имаме още време за подготовка и ще ставаме все по- добри.”

Срещу Вашаш Гонзо вкара три пъти, но дали не е по-важно да бележи във важните срещи? И дали е съща тръпката да се вкарва и в контролите? „ Удоволствие е винаги да вкараш гол. Дори на контрола или на тренировка. Аз тези голове не си ги броя. Важно е да трупаме самочувствие. Колкото по- добри резултати и игра показваме, толкова по- умерени ще сме преди важните мачове.”

С оглед на подготовката, според Георги Иванов, е нормално отбора да е изморен. Според него преди началото на първенството, когато се тренира само по един път на ден, отборът ще придобие съвсем друг характер. „Силата, бързината и мощта, която ще има всеки един от нас ще бъде двойна, убеден е Гонзо.”

Георги Иванов е сигурен, че Левски ще си върне притежанието на титлата и Купата. „Имаме много силен отбор, категоричен е голмайсторът. Всички трябва да гледаме в една посока за да може да стигнем там за където сме тръгнали. Колектив се гради най- вече чрез победите и мисля, че Левски ще се опита тази година да го направи това нещо.”