Георги Иванов – Геша уволнен от Волов
Георги Иванов – Геша уволнен от Волов / netinfo

Георги Иванов–Геша вече не е старши треньор на втородивизионния Волов (Шумен). Иванов бе уволнен от поста си заради слабите резултати.

Защитникът Георги Белчев също вече не е в отбора. Помощник треньорът Валери Венков ще води Волов в последния мач от есенния полусезон от Източната Б група срещу Несебър.

Освен Георги Белчев, всички други футболисти остават в тима, но ще получават минимална заплата. Най-вероятно през зимната пауза в отбора ще настъпят още промени.

След приключването на есенния полусезон ще има генерално събиране на Управителния Съвет на ФК Волов, на което ще трябва да се реши как отборът да се спаси от изпадане от професионалния футбол.

Към заседанието на хората, ръководещи шуменския футбол ще се присъедини и т.нар. Обществен съвет, в чийто състав влизат изявените футболисти от близкото минало Цоньо Василев, Стоян Чешмеджиев, и председателят на шуменската съдийска комисия Румен Вичков.

Шумен заема предпоследното, 13-о място в Източната Б група, като след 12 кръга има едва девет спечелени точки и само две победи.