Георги Бачев: Всичко в клуба е нормално
Георги Бачев: Всичко в клуба е нормално / netinfo
Главният мениджър на Локомотив Мездра Георги Бачев увери днес, че всичко в клуба е наред, както във финансово, така и в организационно отношение. „Финансирането е на ниво. Всичко е изплатено. Другото са спекулации”, каза Бачев.

Той заяви, че амбициите както на него, така и на спонсорите са по-големи и не смята, че точковият актив е голям. „Изпуснахме 4 точки – срещу Ботев и Черноморец. Ако бяхме ги спечелили, щяхме да сме сред водещите отбори”, коментира Бачев.

Шефът в Локомотив сподели още, че тепърва ще се обсъжда политиката в клуба. „Няма да спираме нито един футболист, ако има изгодна оферта за него. Има интерес към наши играчи. Имаме договори с 31 човека, което си е добър потенциал. Иначе няма да коментираме реферите. Отказахме се да подаваме жалба срещу съдията Николай Йорданов, който свири мача с Литекс”, каза Бачев.

В същото време стана ясно, че в момента Иво Тренчев е в Китай, където си урежда трансфер. „Ще разтрогнем договора с Иржи Леко, както и с още 6-7 човека през зимата. За повечето от тях ще търсим компенсации”, каза още Бачев.