Газтрейд опроверга слуховете, че ще спонсорира ЦСКА
Газтрейд опроверга слуховете, че ще спонсорира ЦСКА / netinfo
Газтрейд АД официално опроверга слуховете, че ще става генерален спонсор на футболен клуб ЦСКА. От ръководството на компанията съобщиха, че не се водят каквито и да е било преговори за спонсорство на ПФК ЦСКА.

"Газтрейд АД винаги е подкрепял ЦСКА, като след мобилния оператор "Вивател" бе вторият най-голям рекламодател на "червените", заяви изпълнителният директор на компанията Милчо Василев пред БТА.

През тази пролет обаче договорът за рекламна площ с ЦСКА изтече и при настоящата ситуация в клуба и неясния му според нас собственик, не планираме да го продължаваме", добави Василев.

Изпълнителният директор на Газтрейд каза още, че е получил предложение от страна на настоящото ръководство на клуба в лицето на Александър Томов за финансова помощ и членство в Управителния съвет, но е отказал и не води преговори.

Газтрейд бе спонсор и рекламодател на ЦСКА в последните шест години и през това време наля доста сериозна сума в касата на "червените".

Поради подписания договор за конфиденциалност и от етични съображения от компанията не пожелаха да разкрият точната цифра.