Гари Невил: Способни сме да покорим пак Европа
Гари Невил: Способни сме да покорим пак Европа / netinfo
Ветеранът в състава на Манчестър Юнайтед Гари Невил заяви, че отборът притежава всички необходими качества, за да покори Европа за втори пореден път, както и да се поздрави с първото място във Висшата лига.

След двойния успех от миналия сезон капитанът на „червените дяволи” вярва, че добрата сплав между млади играчи и опитни такива на „Одл Трафорд” може да донесе постоянен успех на английските шампиони.

Никой отбор не е успявал да защити титлата си в Шампионската лига, в настоящия формат на надпреварата, но според Невил, формата, в която се намира Юнайтед може да донесе на отбора именно такъв успех.

„Задължително трябва да направим всичко възможно, за да повторим успеха от миналата година, а аз отчаяно искам да съм част от него. Мисля, че сега сме доста по-добре подготвени, отколкото през 1999 година”, заяви Гари пред клубния сайт на „червените дяволи”.

„Силата, с която разполагаме е невероятна. Чувствам, че се намираме в добра позиция, но трябва да покажем това и на психологично ниво и да сме шампиони отново. Никой състав на Манчестър Юнайтед не е успявал да постигне това. Трябваше да изчакаме девет години, за да покорим Европа отново”, сподели още Гари Невил.