Ганчев инспектира Литекс, води тима на ресторант
Ганчев инспектира Литекс, води тима на ресторант / netinfo
Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев инспектира отбора по време на лагера в Холандия. Ганчев дойде изнендващо вчера след обяд в базата на тима – хотел „Golden Tulip” в Доорверт.

Босът на ловчанлии след това отпътува до селцето Терволде, където наблюдава първата контрола на „оранжевите” в Ниската земя – срещу десетия в местната Втора лига – Го Ахед Ийгълс. Ловчанлии спечелиха с 1:0 с късно попадение на Станислав Манолев.

Босът на Литекс изгледа проверката в компанията на главния мениджър на тима Стойчо Стоилов и остана доволен от показаното. Ганчев пропусна поради бизнес ангажименти първите две контроли на отбора в България – с македонския Пелистер (5:1) и със Сливен (3:1).

След двубоя почетният президент изненада тима с почерпка в елитен азиатски ресторант близо до базата на тима. Клубният автобус остави играчите направо пред ресторанта, където футболистите на Станимир Стоилов се поглезиха с изтънчени деликатеси от японската и китайската кухня. Въпреки това играчите спазиха вечерния час и в 23 часа вече бяха по стаите.