Галя Топалова се отказа от Курдов
Галя Топалова се отказа от Курдов / netinfo

Президентът на Локомотив Пд Галя Топалова се отказа от услугите на Петър Курдов и той няма да бъде назначен на поста спортно-технически директор.

„Правя го в името на феновете, защото явно имат търкания с Курдов. Решението ми не е продиктувано от действията на Христо Бонев”, каза Топалова, която допълни, че продължава да търси нов човек в управата.

В сряда Галя Топалова обяви за Гонг, че Курдов ще бъде назначен на поста спортно-технически директор при „смърфовете.

Веднага след като президентът на Локо Пд обяви новината, най-върлите фенове заплашиха, че ще вземат всички възможни мерки новото лице в управата на тима да не стъпи на Лаута.

Историята между феновете и Курдов се повтори и днес, преди и по време на пресконфернцията на „черно-белите”. Този път се намеси и Христо Бонев, който нахлу в залата и отправи остри реплики по адрес на Курдов.

Последният бе категоричен, че ще остане да работи в тима, докато той самият реши.

След последните търкания между Петър Курдов и феновете обаче, президентът на Локомотив Пд ГаляТопаловаобави, че се отказва от услугите на Курдов.

В същото време Курдов заяви: "Отказвам се да бъда спортно-технически директор на Локомотив /Пловдив/", коментира за БТА Петър Курдов. Той поясни, че е е уведомил за това свое решение президентката на клуба Галя Топалова, която е приела неговото решение и ще търси друг човек за поста.

"Не смятам да участвам в това, което се случва в клуба", каза Петър Курдов. Думите му бяха по повод избухналите днес скандали на клубния стадион, в които участваха феновете и клубната легенда Христо Бонев. Те поискаха от Петър Курдов да напусне клуба. Тогава той отказа.