Г.Илиев: В Черно море, за разлика от ЦСКА, няма финансови проблеми
Г.Илиев: В Черно море, за разлика от ЦСКА, няма финансови проблеми / netinfo
„Договорът ми е за 2 години. Причината да се махна от ЦСКА е, че през последната година се чувствах ненужен там” – така халфът Георги Илиев коментира официалното си преминаване в Черно море.

Новината, която Гонг съобщи още преди две седмици вече е реален факт, а Илиев е първият напуснал шампионите по време на лятната пауза и започнал по този начин естествената пресявка във връзка с новия вид на отбора.

„Имах две-три оферти и от чужбина, но предпочетох да се завърна във Варна. Имам още няколко неизплатени премии от ЦСКА, но имам уверението, че до дни всичко ще бъде изчистено” – заяви вече бившият „червен” играч.

„Надявам се бъдещите ми сезони да бъдат по-добри в сравнение с изминалите три години в ЦСКА. Когато дойдох в София бях национал, но постепенно загубих тези позиции, които се надявам пак да си възвърна. Знам, че Черно море има цели, а и възможности за по-добро представяне в сравнение с двете пети места през последните години. Не е за пренебрегване и фактът, че за разлика от ЦСКА, тук в Черно море няма никакви финансови проблеми” – завърши Георги Илиев първото си интервю като футболист на „моряците”.