Г-жа Ван дер Ваарт: Отношенията между Рафаел и Хамбургер са разрушени
Г-жа Ван дер Ваарт: Отношенията между Рафаел и Хамбургер са разрушени / netinfo
Съпругата на Рафаел ван дер Ваарт – Силви, отново може да се усмихва, пише „Билд”. Красавицата се радва, че целият театър около трансфера на холандския национал от Хамбургер във Валенсия е приключил. В къща близо до Амстердам жената на скандалния футболист се наслаждава на уединението си със сина си Дамиан, но въпреки това успя да отговори на въпросите на германския таблоид.

Капитанът на Хамбургер заяви, че понякога в живота човек трябва да бъде задник, за да може да постигне целите си и да осъществи мечтите си. Запитана, дали Ван дер Ваарт се държи като „задник”, Силви каза: „Разбира се, че не. По време на цялата тази история с Валенсия Рафаел не е излъгал нито веднъж, винаги е бил искрен. А един задник не може да бъде искрен”.

Г-жа Ван дер Ваарт се съгласи, че снимката с екипа на „прилепите” е била истинска глупост отстрана на мъжа й. „Не беше хубава постъпка. За съжаление по това време бях на работа. Ако имах възможност да съм с него тогава, това нямаше да се случи. Нямаше да го допусна, можете да ми вярвате”, заяви топмоделът.

„Рафаел е на 24 години, той е още много млад. Напрежението върху него беше наистина огромно. Всичко това му повлия и може би заради това той постъпи така”, обяснява Силви.

Красавицата изрази увереността си, че мъжът й ще се раздаде напълно за Хамбургер и този сезон. „Мога да обещая, че Рафаел ще направи всичко, за да спечели всеки един мач за своя отбор. Феновете няма защо да се притесняват. Отношенията обаче между съпруга ми и шефовете на Хамбургер са разрушени. Те бяха обещали, че при добра оферта от Испания, ще преговарят. Когато се появи предложението на Валенсия обаче, не искаха да и да чуят. Ние сме много разочаровани”, сподели Силви.

Трансферната сага около Ван дер Ваарт обаче се е отразила добре на отношенията му със Силви. „Цялата тази история само ни сближи повече. Докато седиш скрит от папараците, със спуснати завеси, усещаш колко много обичаш партньора си”, каза съпругата на футболиста.