Фъргюсън засили слуховете за Бербатов
Фъргюсън засили слуховете за Бербатов / netinfo
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън потвърди, че през лятото ще закупи опитен нападател, а според английските медии, той говори именно за звездата на Тотнъм Димитър Бербатов.

Днес знаменитият наставник ще изведе червените дяволи при гостуването на Уигън и при победа ще спечели десетата титла на Англия в кариера си, но същевременно мисли и за бъдещето на тима.

„Ще купуваме през лятото” – обяви сър Алекс – „Доста съм доволен от някои неща, с които разполагаме. На разположение имаме младия Дани Уелбек, който има великолепно бъдеще и Фрайзър Кембъл, който играе фантастично в Хъл този сезон.”

„Също така ще разполагаме с Манучо, който се връща от Панатинайкос. Той показа на Купата на африканските нации какъв голям и мощен нападател е. Така че заедно с Карлос Тевес и Уейн Рууни, ние имаме и други варианти, но се нуждаем от опит”, каза мениджърът на Юнайтед.

В същото време се появиха информации, че исканите от Тотнъм за Бербатов 35 милиона паунда, които практически го правят непродаваем, ще бъдат намалени до по-разумните 25 милиона.