Фъргюсън отсвири Кристиано, гледа към Бербатов
Фъргюсън отсвири Кристиано, гледа към Бербатов / netinfo
Планираното пътуване за днес на сър Алекс Фъргюсън до Лисабон, което имаше за цел да разубеди Кристиано Роналдо от намеренията му да се присъедини към Реал Мадрид, пропадна, като за сметка на това мениджърът на Манчестър Юнайтед ще се съсредоточи върху трансфера на Димитър Бербатов. Това съобщава в днешното си издание авторитетният английски вестник „Times”.

Сър Алекс Фъргюсън и португалският национал не са се срещали след празненствата по повод спечелването на Шампионската лига през месец май, като контактът им се осъществява единствено посредством телефон.

Изданието съобщава още, че мениджърът на „червените дяволи” се надява Бербатов да се присъедини по-скоро към тима, за да може да отпътува за Южна Африка заедно с отбора.

Ръководството на Тотнъм обаче е отхвърлило първоначалната оферта от 20 милиона паунда за българския нападател. Въпреки това от Манчестър Юнайтед са сигурни, че ще вземат капитана на националния ни отбор и за по-малко от 30 милиона, тъй като Тотнъм ще трябва да балансира приходите и разходите си, заради похарчените 82 милиона през миналата година.

Бербатов е информирал треньора на „шпорите” Хуанде Рамос, че се надява да бъде трасфериран в Юнайтед, но засега остава да тренира с тима, който е на подготовка в Испания. Лагерът на Тотнъм в Иберийската страна ще продължи до 25 юли, но е много вероятно голмайсторът да напусне тима преди това.