Фъргюсън: На реванша ние ще атакуваме
Фъргюсън: На реванша ние ще атакуваме / netinfo
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън обяви след равенството 0:0 с Барселона на Ноу Камп, че е доволен от резултата и обеща, че неговият тим ще атакува на реванша, след като в първия полуфинален двубой испанците записаха повече от 60% владеене на топката.

„Доволен съм от начина, по който се защитавахме. Затворихме пространствата пред Барселона и съперникът не създаде много положения. Концентрацията ни в отбрана наистина беше на много високо ниво”, заяви сър Алекс.

„Смятам обаче, че трябваше да се представим по-добре, когато владеехме топката. Имахме няколко добри възможности при контраатаки, но прекалено лесно губехме притежанието на кълбото.”

„Това 0:0 ни дава изключителен шанс да продължим. Беше ясно, че Барселона ще иска да контролира топката като домакин. На Олд Трафорд нещата трябва да са различни и да атакуваме много, много по-добре, да бъдем по-агресивни и да поставим съперника под натиск.”

Алекс Фъргюсън добави, че никой в отбора не се сърди на Кристиано Роналдо за изпусната дузпа и похвали Пол Скоулс, който изигра своя мач номер 100 в Шампионската лига.