Фърдинанд: Не сме спечелили титлата все още
Фърдинанд: Не сме спечелили титлата все още / netinfo

Бранителят на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд не се поддаде на еуфорията след днешната победа с 2:1 над Арсенал, като заяви, че още много тежка работа очаква „червените дяволи” по пътя към титлата в Англия.

„Титлата все още не е наша – има още точки, за които ще трябва да се преборим”, започна защитникът пред „Manchester Evening News”.

„Не ни се случва често да изоставаме в резултата на „Олд Трафорд”, но днес успяхме да се справим трудната ситуация и да обърнем мача. Показахме голям дух и отборна етика. Може би имахме малко късмет с дузпата, но през втората част заслужавахме повече да отбележим”, коментира Фърдинанд.

Защитникът призна, че неразбирателство в отбраната е довело до голът на Адебайор. „Чух Едвин да вика при центрирането на Ван Перси и оставих топката да мине покрай мен, след това видях как влиза. Всъщност топката беше на главата ми”, добави той.

„В крайна сметка – Арсенал бе по-добрият тим през първата част, но ние все пак имахме нашите шансове. Трябваше да се стегнем и го направихме”, завърши Рио.