Фърдинанд: Не ме интересува срещу кой ще играем в Москва
Фърдинанд: Не ме интересува срещу кой ще играем в Москва / netinfo
Бранителят на Манчестър Юнайтед похвали своите съотборници, които вчера се раздадоха до последно, за да си победят Барселона, с което си осигуриха участие на финала в Шампионската лига в Москва. Играчът заяви още, че няма значение срещу кой се изправи в последния мач, който ще реши съдбата на титлата.

Единственото попадение бе дело на Пол Скоулс, който прониза Валдес с топовен изстрел в горния ляв ъгъл на вратата.

Защитата на „червените дяволи”, в лицето на централната двойка Уес Браун и Рио Фърдинанд, се представи великолепно, и английските шампиони запазиха вратата си суха.

„В края на мача наистина се озорихме повече, но мисля, че направихме напълно достатъчно, за да се доберем до финала в Москва”, призна Рио.

„Трябваше да покажем дисциплина, качества пред гола – Сколс вкара уникално попадение. След това играхме като едно цяло и именно заради това ще играем за титлата в Шампионската лига”, коментира още бранителят на Манчестър Юнайтед.

„Не ме интересува кой от другите два отбора ще се изправи срещу нас. Важното е, че ние сме единият тим, който ще играе на финала в Москва, другото е без значение”, завърши Фърдинанд пред клубния сайт.

Другият финалист ще определят Челси и Ливърпул, като първият двубой между двата тима завърши 1:1 на „Анфийлд”.