Футболистите на Локо Сф: Нямахме късмет
Футболистите на Локо Сф: Нямахме късмет / netinfo
Футболистите на Локомотив София заяви, че късметът им е изневерил по време на днешния мач от първия кръг на УЕФА срещу Рен.

„Всеки път имаме шанс, но този път не успяхме да спечелим. Смятам, че не сме играли толкова лошо, но за жалост има и такива мачове. Във футбола е така – има срещи, в които играем зле, но печелим, и такива, в които играем добре, но губим. Изненадаха ни защото не бяха като по телевизията – не играха толкова добър футбол. Мисля, че Рен е преодолим отбор, но за жалост не си реализирахме положенията”, коментира Калоян Караджинов.

„Мисля, че стана добър мач, но просто нямахме късмет. Те имаха три положение и ги реализираха, а ние от токова много удари не успяхме да отбележим”, каза Йордан Върбанов.

„В началото на мача имахме чисти положения, но разликата е там, че те като по-опитен отбор Рен си реализира положенията, а ние не. След гола, който отбелязахме, имахме минути на подем и превъзходство. Имахме възможност да вкараме гол и ако го бяхме направили мачът щеше да се развие по друг начин”, смята Кристиан Добрев.