Фиорентина с интерес към Дос Сантош от Локо Пд
Фиорентина с интерес към Дос Сантош от Локо Пд / netinfo
Петима футболисти на Локомотив Пд са желани от други български и чужди клубове. Това разкриха от щаба на „черно-белите”. Бразилецът Алекс Дос Сантош е искан от Фиорентина и Литекс, към Христо Златински и Йордан Милиев пък име интерес от ЦСКА. Другите двама играчи, които са попаднали в полезрението на мениджърите са Ангел Йошев и Явор Въндев, но за момента от Лаута пазят в тайна отборите, които ги желаят. Очаква се в Пловдив завръщането на собственика Александър Тасев, който в момента е на почивка в Мексико. Едва след това ще се изясни дали Локомотив ще продава перспективните си футболисти или ще гради добър отбор.

Бившият футболист на пловдивчани Жарко Серафимовски ще вземе отношение относно предлаганите на Локомотив няколко македонски футболисти. Серафимовски е човекът на „черно-белите” в западната ни съседка и следи изкъсо футбола в Македония.

От щаба на Локомотив разкриха, че чужденците имат на разположение месеците до края на сезона, за да се докажат на Лаута. Двете сръбски попълнения Стефан Тръмчич и Драголюб Костич, както и македонеца Симон Марковски, които вече подписаха договори с клуба ще трябва да показват класа, за да останат в Локомотив и след лятото. При положение, че не се адаптират към отбора ще бъдат освободени. Това се отнася и за други евентуални чужди попълнения в тима.