Филип Филипов: Не ме е страх, че ще ме уволнят
Филип Филипов: Не ме е страх, че ще ме уволнят / netinfo
Старши треньорът на Вихрен Филип Филипов заяви след загубата с 0:1 от Миньор Перник, че не се притеснява за бъдещето си на треньор, но допусна, че след лошите резултати е напълно възможно да бъде уволнен.

„Получи се един равностоен двубой, изпълнен с много голови ситуации. Ние не успяхме да си отбележим нашите. И затова спечелиха трите точки”, сподели Филипов.

Наставникът отличи попадението на гостите, дело на Петър Петров в 55-та минута: „Такъв гол да вкараш си е истинско майсторство. За съжаление ние не можем да реализираме. Футболистите ни играят на предела на силите си. Явно това са ни на този етап възможностите.”

„Нормално се чувстваме, не ме е страх, че ще бъда сменен. Няма треньор, който да не е уволняван. Не ме е страх, аз си знам качествата и възможностите, но след като има негативен резултат, може би трябва да се търси някаква промяна. Нормално е да се търсят някакви нови решения или нещо по-свежо, не казвам, че ще бъда сменен преди мача с Пирин, но от известно време не играем на нивото, на което аз искам. Пак ви казвам, че не ме е страх, че ще бъда сменен”, добави треньорът на Вихрен.