Феро взе всички за Германия
Феро взе всички за Германия / netinfo
Старши треньорът на Литекс Ферарио Спасов ще вземе всички свои футболисти за втория летен лагер на тима в Германия. Ловчанлии пътуват днес за Халтерн, където ще останат до 26-ти юли.

Групата на „оранжевите” е от 26 футболисти, като се очаква към тях да се присъединят Алехандро Сичеро, който играе за националния тим на Венецуела на „Копа Америка” и вратарят Евгени Александров, който пази на юношите старша възраст.

Първоначално Спасов бе преценил да пътуват 23-ма футболисти, но впоследствие е решил да даде равен шанс на всички в контролите, които ще се играят в Холандия.

Засега са сигурни 3 спаринга - на 6-ти юли с белгийския Шарлероа, на 8-ми юли с израелския Макаби Тел Авив, на 10-ти юли с друг белгийски тим – Монс. За 14-ти юли все още се търси съперник, тъй като проверката с румънския гранд Стяуа пропадна.

Групата на Литекс за Германия:

Вратари:Тодор Тодоров и Илия Николов

Защитници:Роберт Попов, Живко Желев, Михаил Венков, Седрик Камбон, Иван Бандаловски, Иван Скерлев, Тихомир Трифонов, Пламен Николов и Джемал Берберович

Полузащитници:Ивелин Попов, Станислав Манолев, Станислав Генчев, Небойша Йеленкович, Фабиен Бударен, Сандриньо, Тодор Паланков, Уелингтом, Тайс Слайтер, Петър Златинов, Карлос Томе и Александър Родич

Нападатели:Бето да Силва, Крум Бибишков и Костадин Хазуров