Фернандес и Хмарук аут за гостуването на Макаби
Фернандес и Хмарук аут за гостуването на Макаби / netinfo
Аржентинският нападател Адриан Фернандес и молдовският вратар Евгений Хмарук почти сигурно ще пропуснат гостуването на Черно море срещу Макаби Нетания във втория предварителен кръг от турнира за Купата на УЕФА на 14-и август, съобщиха от пресслужбата на "моряците".

Адвокатътна клуба Михаил Статев усилено работи по издаването на работни визи на двамата. Двамата футболисти със сигурност няма да са на разположение на наставника Никола Спасов за гостуването на Пирин в първия кръг на първенството в А група.

При отсъствието на Фернандес и червения картон на Георги Андонов, в Черно море ще останат за първия мач с израелския Макаби Нетания само с двама чисти нападатели в лицето на Миро Манолов и Теодор Атанасов.

Халфът Даниел Георгиев, който пропусна реванша срещу Сант Жулия заради травма в кръста, тази сутрин тренира бегово, а на следобедното занимание ще тренира и с топка. Очакванията са да е на линия за гостуването на Пирин. Проблематичен е Даниел Димов, който получи разтежение в контролата срещу Черноморец Балчик в събота.