Фенербахче напира и за Роналдо
Фенербахче напира и за Роналдо / netinfo
Ръководството на Милан е отхвърлило оферта за 7 милиона паунда от Фенербахче за Роналдо и ще направи същото с предложението на Реал Мадрид за Кака, съобщава channel 4.

„Росонерите” не смятат да се разделят с най-големите си звезди, а вицепрезидентът Адриано Галиани обяви, че клубът не мисли да продава никого.

Според испанските ежедневници обаче, офертата на Ференбахче е била доста привлекателна – 7 милиона за Милан и 4.7 милиона паунда в сметката на самия играч за три години.

Роналдо премина в миланския гранд от Реал Мадрид за 5.7 милиона паунда през януари, а клубът е готов в най-скоро време да започне и преговори за нов договор с него.

Така най-вероятно бразилският голмайстор няма да прави компания на своя сънародник и бивш съотборник в Реал Мадрид – Роберто Карлуш, който ще играе догодина във Фенербахче.

Галиани е отхвърлил и офертата на Реал Мадрид за Кака. Представители на играча са се срещнали с хора от ръководството на „кралския клуб”, факт, потвърден и от Милано, но от модната столица са категорични – Кака не се продава, дори за обявените 54 милиона паунда. Реал се опита да съблазни бразилския младок и с лична заплата от 8 милиона паунда.