Фабио Канаваро отива в Реал Мадрид
Фабио Канаваро отива в Реал Мадрид / netinfo

Утре спортният директор на Кралския клуб Предраг Миятович ще пътува до Торино, за да се разбере окончателно с бранителя. След като направи невероятно Световно първенство, капитанът на "скуадра адзура" се превърна в основна цел на Реал Мадрид, а новоназначеният треньор Фабио Капело, който подаде оставка в Юве в началото на месеца, иска да вземе и Джанлука Дзамброта и Емерсон.

В разговор с него Канаваро му е казал, че ще премине в Реал, а треньорът бързо съобщил добрата новина на президента Рамон Калдерон. От ръководството на "старата госпожа" искат 45 милиона евро за Канаваро, Дзамброта и Емерсон, докато испанците са готови да дадат между 32 и 35.

Английското издание "Дейли Мейл" пък публикува информация, според която капитанът на Италия миналия вторник се е срещнал на мултимилионна яхта със собственика на Челси Роман Абрамович. Според изданието срещата се е състояла в италианския град Понца, а след нея от Челси предложили 30 милиона евро за бранителя. Милан също проявява интерес към "Стената", но засега шансовете на "росонерите" са най-малки.