Еврошампионът Испания напълни джоба на Машадо
Еврошампионът Испания напълни джоба на Машадо / netinfo

Футболистите на ЦСКА намериха интересен начин да разчупят ежедневието на лагера в Боровец. Преди вчерашния финал на Евро 2008 между Германия и Испания армейците разиграха тото помежду си като заложиха по 5 лева за точен резултат.

Регламентът на червеното тото разрешава залагане повече от един път, стига за прогнозата си да оставиш петарка. Някои от червените асове се възползвали от вратичката в правилата и заложили повече от три пъти, което съответно носи от 15 лева нагоре, увеличавайки сериозно джакпота.

Повечето от играчите на шампионите били за вече актуалния носител на купата „Анри Делоне”. Тази сутрин преди поредната тренировка футболистите внимателно разгледали списъка със залозите, като бразилецът Машадо останал най-доволен от крайния резултат.

Защитникът на шега казал кой сега е номер едно и обещал да почерпи. Сумата, която е прибрал кариоката за познатия точен резултат на финала 1:0 за „Ла Фурия” не бе съобщена, но със сигурност тя не е малка. Така след Маркос Сена, който е първият бразилец, печелил купата на еврошампион с екипа на Испания и друг бразилец намаза от победата на испанския национален отбор. Да му е честито!