Евро 2009 = счупено коляно
Евро 2009 = счупено коляно / netinfo
Класирането на женския ни национален отбор по волейбол за финалите на Европейското първенство догодина в Полша даде жертва. Скаутът и статистик на момичетата на Драган Нешич - Симоне Франческо счупи коляно при изразяването на радостта си след шестата победа от шест мача в квалификациите.

Снощи, след финалната точка за нашите срещу Хърватия Симоне се опита да прегърне наведнъж всички волейболистки в зала „Орловец” в Габрово. Пълничкият италианец скочил с разперени ръце към националките, но при приземяването стъпил накриво, коляното му изпукало. Направените изследвания показали, че има счупване.
Симоне Франческо мина пълни изследвания в София преди обед, придружаван от Нели Маринова - Нешич.

Пътуването за Русия и турнира „Купа Елцин” на скаут-статистик на националния ни отбор е било под въпрос. Симоне Франческо обаче не позволил нито за секунда на Драган Нешич и останалите в щаба да си помислят, че няма да се качи на самолета.

„Въобще да не става дума да не пътувам! Ако трябва с патерици идвам с вас! Дори счупено коляно не може да ме отдели от отбора, аз съм необходим и на момичетата!” казал италианецът, което в привечер отпътува с тима ни.