Ето’о: Не е възможно е да не се класираме за финала в Москва
Ето’о: Не е възможно е да не се класираме за финала в Москва / netinfo
Нападателят на Барселона Самуел Ето’о заяви, че загубата на Манчестър Юнайтед от Челси в Англия през уикенда, ще наклони везните в полза на испанския тим при срещата реванш на „Олд Трафорд” в Шампионската лига.

Първият мач между двата тима завърши 0:0 на „Камп Ноу”.

27-годишният Ето’о се закани, че каталунците имат изключително голям шанс да съкрушат надеждите на „червените дяволи” за титла в Шампионската лига и да отстранят английските шампиони от надпреварата.

Според острието на Барса отборът на сър Алекс Фъргюсън ще бъде изнервен от възможността да инкасира гол на свой терен, като добави, че Роналдо и компания няма да успеят да вкарат две попадения.

„Разполагаме с нужния талант и играчи, за да спечелим, на който и да е стадион, и съм убеден, че ако играем по начина, по който го направихме на „Камп Ноу” в първия мач, ще бъде почти невъзможно за нас да не се класираме за финала в Москва”, започна Ето’о, цитиран от „Daily Mail”.

„Вече нямаме шанс в Примера Дивисион, но загубата на Юнайтед от Челси, може да се окаже от голяма полза за нас”, добави той.

„Което е по-важно според мен – „червените дяволи” знаят, че ако им вкараме гол, те ще трябват да ни пробият поне два пъти. Мисля, че това е невъзможно за тях. Тази мисъл ще ги изнервя всеки път като тръгнат в атака”, коментира още острието на Барселона.