Ето така загуби ЦСКА
Ето така загуби ЦСКА / netinfo
ЦСКА загуби от Вилем II с 0:1.

Така ли?

Това би попитал незаинтересованият фен, от тези, които не се вълнуват от контролите по време на подготовките на отборите. Те чакат само мачовете от Европа. С тази разлика, че за ЦСКА в момента вече започнаха основните евро двубои за годината.

Как така?

Ами така. Нищо кой знае колко драматично няма във факта, че български тим е загубил от холандски първодивизонен отбор. Вярно, единият е шампион, а другият едва спаси кожата си в елита миналата година. Но разликите в много други детайли са драстични. Домакините с малко теренче и претъпкани трибуни от над 1000 зрители, като град Тилбург има население от 60000. Другите, от близо двумилионна София на първата си контрола имаха 50 фена, на втората, на собствената си база – около 200. А за голмайстора на тима не се намери резервна тениска и през второто полувреме той игра с гащета № 99 и фанелка №23. Така че...

Защо така?

Защото отборът на Димитър Пенев все още не сработен и в самото начало на пътя си. Докъде ще доведе той, единствено времето ще покаже.

Така ли ще бъде?

Не се знае и контролата и резултатът от вчера не означават нищо. От един мач изводи не се правят. Така че, засега остават повечко въпроси. Чакаме отговорите. Въпреки, че за ЦСКА те не са само от спортно-техническо естество.