Ериксон: Нещо става, когато Мартин е с топката
Ериксон: Нещо става, когато Мартин е с топката / netinfo
Ериксон: Нещо става, когато Мартин е с топката

Мениджърът на Манчестър Сити Свен Горан Ериксон е очарован от формата, в която се намира привлеченият през лятото Мартин Петров.

Шведският наставник, който плати 4,7 милиона паунда на Атлетико Мадрид, за да притежава бързоногото крило, смята Мартин за „наелектризиращ играчи”.

„Винаги съм знаел, че Мартин е великолепен играч” – каза Ериксон – „Това, което направи в Испания и в националния отбор беше фантастично.”

„Той има скорост и добър ляв крак. Той може да шутира и да пробива. Той е един от онези наелектризиращи футболисти. Нещо винаги се случва, когато той вземе топката и феновете са развълнувани от това.”

„Да вкараш два гола при гостуване във Висшата лига и постижение, което говори само за себе си, но това е неговият стандарт и сега влиза във форма. Той ще стане още по-добър”, убеден е Ериксон.

Врачанинът бе избран за играч на мача и попадна в отбора на кръга във Висшата лига през последната седмица, след като отбеляза два гола във вратата на Фулъм при гостуването на Сити на Крейвън Котидж завършило при резултат 3:3.