Ериксон: Играта на Мартин ме радва
Ериксон: Играта на Мартин ме радва / netinfo
Мениджърът на Манчестър Сити Свен Йоран Ериксон е възхитен от формата, в която се намира Мартин Петров. Шведският наставник заяви, че се радва, когато гледа как играе българина, който не само контролира топката и прави прекрасни пробиви, а и е особено активен при играта в защита.

„Надявам се да остана тук много години и футболът с много подавания е начинът, по който ще играем”, обяви Ериксон намерението си да остане задълго на Ийстленд.

„Да бъда мениджър на голям отбор във Висшата лига ме прави, а и добре се установих в Манчестър. Когато купувам нови играчи, те ще бъдат играчи, които играят в такъв стил, който искам – да подават топката.”

„Беше важно за мен, че играхме футбол или се опитвахме да го правим, както беше срещу Уест Хем. Ние показахме, че вървим в правилната посока и понякога дори се опитваме да разиграваме дори твърде много, сигурен съм, че Ричард Дън се мислеше за Марадона.”

„Елано почти е възвърнал формата, с която започна сезона. Мартин Петров е във великолепна форма, той не само дриблира добре, но и прави отлични пробиви, но той също така играе добре и в отбрана, което е радващо за мен. Надявам се те да играят така до края на сезона”, възхитен е Ериксон.