Ериксон е доволен от равенството с Ливърпул
Ериксон е доволен от равенството с Ливърпул / netinfo
Мениджърът на Манчестър Сити Свен Йоран Ериксон остана доволен след нулевото равенство, което неговият отбор постигна в последния си мач за годината срещу Ливърпул. Наставникът сподели, че се е надявал класата на Мартин Петров и неговите съотборници да бъде достатъчна, за да успеят “гражданите” да отговорят на темпото на по-класния съперник.

“Надявах се да ги победим благодарение на Айрланд, Васел и Петров. Но не се получи. Мисля, че се защитавахме добре. Това беше добър мач, макар че нямаше много възможности за попадения и за двата отбора”, сподели наставникът.

“Изморихме се към края на мача. Все пак Ливърпул имаше ден повече за възстановяване между срещите. Щастлив съм от тази точка, която е добре дошла за нас, както и от това, че не допуснахме да ни отбележат гол”, каза след края на двубоя треньорът.

“Измъчихме се в края, но успяхме да се справим.” Наставникът на Манчестър Сити отрече, че основната цел е била да не загубят тази среща с думите: “Ние винаги се стремим към победата.”

“Разбира се, не можем да бъдем 100% доволни, защото не успяхме да победим, но мисля, че момчетата се справиха добре”, завърши наставникът.