Емо Данчев: Очаквам поредния силен мач на Бербо за Юнайтед
Емо Данчев: Очаквам поредния силен мач на Бербо за Юнайтед / netinfo
Агентът на Димитър Бербатов Емил Данчев заяви в интервю за Гонг по пътя към „Олд Трафорд”, че очаква пореден силен мач на нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов.

„В момента пътувам към стадиона. Обстановката е като във футболен град. Стадионът по традиция ще е пълен. Очаквам и усещам, че Митко ще изиграе поредния си силен мач за Юнайтед. Всеки се променя и противно на предишни случаи днес се чухме няколко пъти. Усетих, че е амбициран да продължи доброто представяне в клуба си. Вчера отново разговаряхме и смятам, че има всички предпоставки за добра изява”, сподели пред Гонг импресариото на най-скъпия български футболист.

„Знам, че Митко Бербатов ще започне като титуляр срещу Селтик. Доколкото знам сър Алекс Фъргюсън е притеснен за състоянието на Роналдо. Той смята, че португалецът все още не е готов да играе в сгъстен цикъл от мачове. Нямам обаче повече подробности по въпроса”, продължи Данчев за Гонг.

„Знаете, че не обичам да давам прогнози. Надявам се Юнайтед да спечели, а аз за пореден път да видя на живо един от головете на Митко. След мача с Олборг му казах: „Добре дошъл в Шампионската лига”. Мачът със Селтик ще е твърде любопитен и заради друг аспект. Сър Алекс е оставил доста ученици след себе си. Един от тях е Гордън Страхан, който е изключително амбициран да го победи. Така, че се очаква един изключително интригуващ сблъсък”, добави още Емил Данчев.