Екзекутора на петлите: Можем да ги отстраним
Екзекутора на петлите: Можем да ги отстраним / netinfo
Членът на Управителния съвет Емил Костадинов е убеден, че ЦСКА може да отстрани Тулуза, ако „червените” играят така както могат. Екзекутора на петлите смята, че влизането в групите на Купата на УЕФА с толкова много новопривлечени футболисти ще бъде сериозен успех.

„Вярвам, че ако играем както можем, имаме реални шансове да ги отстраним” - каза Костадинов - „Трябва единствено да се концентрираме. Разучихме ги в детайли, имат много добри страни, но имат и слаби страни, които трябва да използваме.”

„Ако искаме да влезем в груповата фаза, трябва да направим всичко на терена. Ако играем както трябва и отпаднем ще поздравим съперника, но мисля, че ако играем така както можем, ще отстраним Тулуза.”

„На всяка нова селекция, особено като взимаш пет-шест нови футболисти, напълно нови за България, трябва време и ако прескочим и влезем в груповата фаза, това ще бъде много голям успех.”

„Радвам се, че успяхме още в много ранен стадий да дръпнем на преките конкуренти. Наистина има още доста мачове, трябва да работим здраво и да запазим това първо място”, каза бившият национален нападател за представянето на ЦСКА в А група.

„Просто всички футболисти разбраха какво следва, ако някой си позволи такова нещо. Зе Руи, доколкото знам, е поискал извинение от целия отбор и ако колективът реши да му даде още един шанс ще му дадем, но за всеки един футболист това е много лошо, защото първо те са професионалисти и второ играят в един клуб, който държи изключително на дисциплината”, каза Костадинов за провинението на Зе Руи.