Дженифър Лопес все пак ще пее на откриването на Мондиала в Бразилия
Дженифър Лопес все пак ще пее на откриването на Мондиала в Бразилия / Guliver/Getty Images

Американската певица Дженифър Лопес заедно с американско-кубинския рапър Питбул и бразилката Клаудия Лейте ще изпълни официалната песен на Световното първенство по футбол в Бразилия на откриването на шампионата на 12 юни в Сао Пауло, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на информация, разпространена от ФИФА.

Преди началото на мача между националните отбори на Бразилия и Хърватия ще прозвучи парчето "Ние сме единни" (We Are One (Ole Ola).

Първоначално бе съобщено, че Лопес няма да може да пристигне в Бразилия за церемонията по откриването на Мондиал 2014 заради ангажименти. Певицата обаче опроверга тази информация. Тя обясни, че ситуацията се е усложнила заради "безумния график" на нейните изяви, но винаги е държала да участва.

Мачът на откриването на Мондиал 2014 ще се играе на 12 юни на "Арена "Коринтианс" в Сао Пауло.

В самата церемония по откриването на Световното първенство по футбол, която ще продължи 25 минути, ще участват 600 танцьори, акробати, хора на кокили и др. Очаква се тя да бъде гледана на стадион "Арена "Коринтианс" от 60 000 души. А пред телевизионния екран да привлече рекордните около 1 милиард зрители.

Източник: БТА

Всичко за Световното първенство по футбол четете на worldcup2014.gong.bg

Още спортни новини четете в Gong.bg

Дженифър Лопес все пак ще пее на откриването на Мондиала в Бразилия
netinfo