Две красавици се сбиха за Франческо Коко
Две красавици се сбиха за Франческо Коко / netinfo
Бившият защитник на Милан и Интер Франческо Коко се оказа в центъра на пикантен скандал. Италианските журналисти в продължение на доста дълго време следиха неговите любовни похождения с красиви модели, които надминават многочислено пръстите и на ръцете на бившия играч.

Сред някои от по-забележителните му завоевания са Мануела Аркури, Франческа Лодо и Анна Лирой Рибас. Освен това, както пишат таблиодите на Ботуша Коко е в тесни взаимоотношения едновременно с Мишел Бертело и Паула Карузо.

Много често се е налагало той да лавира умело между различни любовни триъгълници, но в крайна сметка дори и бившият играч на Милан и Интер не успя да избегне скандала, щом в него са замесени жени.

В полицейския участък на италиански град е постъпил сигнал за свада. В последствие се оказало, че това е къщата на Бертело. Пристигналите на мястото униформени станали свидетели на класическа сцена на ревност – Мишел влачела по земята Паула, като я дърпала за косата, а изплашеният и незнаещ как да реагира Франческо просто наблюдавал безизразно слу1ващото се между двете жени.

Разгорещените момичета били откарани в участъка. „Мишел неочаквано се втурна в спалнята, хвана ме за косата и започна да ме влачи по земята”, каза Карузо.

„Франческо е развратник! Приятелката ми Таормина ми написа SMS, че Коко има връзка с тази безсрамница. Нямам нищо против, защото го познавам добре, но не и когато всичко това се случва в моя дом”, оправда се от своя страна Бартело.