Два трансфера на път да разделят Бербатов и Юнайтед
Два трансфера на път да разделят Бербатов и Юнайтед / netinfo
Два трансферни удара могат да се окажат препъни-камък за преминаването на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед. Първо, „червените дяволи” са на път да похарчат парите за неговото закупуване от Тотнъм, като ги дадат за да направят Карлос Тевес футболист на клуба за постоянно. В момента аржентинецът е под наем на „Олд Трафърд”, но Юнайтед вече се е договорил с посредническата компания MSI, която държи правата на Тевес. Английският шампион ще брои рекордните 32 милиона паунда, за да задържи Тевес. На аржентинеца ще бъде предложен договор за 80000 паунда на седмица, а самият той вече показа, че иска да остане в отбора.

Друга спънка за трансфера на Бербатов в Северозападна Англия може да се окаже предстоящият контракт на съотборника му в Тотнъм Роби Кийн с Ливърпул. В началото на следващата седмица ирландецът се чака на „Анфийлд” за медицински прегледи и ако всичко е наред, ще финализира трансфер за 18 милиона паунда.

Раздялата с Кийн обаче може да попречи сериозно на желанието на Бербатов също да напусне „Уайт Харт Лейн”, тъй като Хуанде Рамос ще остане с твърде малко опции в нападение, а с получените средства може да си позволи и лукса да задържи голмайстора на тима.