Дунавска: Искам момичетата да взривят залата в Пекин
Дунавска: Искам момичетата да взривят залата в Пекин / netinfo
Треньорката на националния Ансамбъл на България по художествена гимнастика Адриана Дунавска заяви, че иска да момичетата ни да покажат на първо място хубава игра на Олимпиадата в Пекин и да взривят публиката с изпълненията си.

„Вчера играха момичетата много добре допуснаха една нелепа малка грешка на обръч и на бухалка имаше леко разминаване на синхрона между две от тях, но все пак играха доста силно, а реакцията на публиката бе доста впечатляваща. Всъщност мен абсолютно ме задоволява, тъй като това бе целта ни.”

„Идваха хора да ни поздравят, дори се просълзяваха. Няма нищо по хубаво от това да видиш колко хората много харесват и оценяват работата ни.”

Днес аз специално искам момичетата да играят толкова силно и без грешка, предстои ни Олимпиадата, а там натовареността ще е неистова, искам момичетата да се отърсят от страничните дразнители, да се концентрират.”

„Притесняват ме малко болките на някои от момичетата, но се надявам, че днес ще се мобилизират и ще успеят да направят добро представяне.”

„Болките на Мая за Пекин ме притесняват, но не е само това, всичко ме притеснява за Олимпиадата. Изключително много ми се иска момичетата да се съхранят защото са много добре подготвени.”

„В Пекин всичко е всичко е възможно, но аз на първо място искам да се видим с хубава игра, оттам насетне не ме интересува нищо. Искам момичетата ни да взривят залата, да виждам разплаканите хора и най-вече българските лица, тъй като те ще се вълнуват най-много”, заяви за Гонг Адриана Дунавска.