Дуду с болки в бедрото, Марсио тренира пълноценно
Дуду с болки в бедрото, Марсио тренира пълноценно / netinfo
Бразилският футболист на Черноморец Дуду има болки в бедрото, вследствие на удар от играч на гостите. Тази травма налага и играча да почива няколко дни, но след сряда той ще започне тренировки със съотборниците си. Според лекаря на тима, таранът ще бъде напълно възстановен до края на седмицата, като ще може да участва и в контролата предвидена за събота с отбора на Любимец.

Друг важен футболист на „акулите” Марсио Нуньо вече тренира пълноценно, но все още не е кондиционно готов за да изиграе пълни 90 минути на терена. Той обаче със сигурност ще играе и в двете контроли през седмицата, като кондиционния треньор

Детелин Маслов ще работи по интензивна програма с него, както и с дошлите по-късно в отбора Борислав Стойчев и Екундайо Джайеоба, за да могат и те да са напълно подготвени за тежките натоварвания в срещите от новия сезон.

Още един от ключовите играчи на Димитър Димитров – халфът Костадин Дяков напредва в своята подготовка. Играчът, който направи силен сезон през миналата година с бургаския тим, отложи с близо месец началото на тренировките, поради заболяване.

Той вече няма проблеми и тренира на пълни обороти, но според треньорите му трябва още време за да достигне оптимална форма. Дяков участва в контролата на дублиращия отбор на Черноморец срещу варненските моряци и отбеляза втория гол за победата с 2:1.